3 tips om je kinderen te laten buitenspelen

In de coronatijden ben jij veel thuis en je kinderen ook. Dit is hartstikke gezellig natuurlijk, maar soms wil je wel even een momentje alleen. Waar stuur je je kinderen nou heen in deze tijden, of in het algemeen? Een goede optie is om ze lekker buiten te laten spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes! Hier vind je 3 tips om jouw kinderen lekker buiten te laten spelen.

Een trampoline

Een trampoline, iedereen weet wel wat dit is. Lekker de hele middag springen, kunstjes oefenen zoals de salto. Ieder kind heeft hier plezier mee. Je hebt veel verschillende trampolines, je hebt vierkante, ronde, verticale etcetera. Ook heb je verschillende hoogtes. Zo is de ene ingegraven en staat de ander op pootjes. Het grootste gevaar van een trampoline is dat als je kind er op springt, hij of zij er misschien vanaf valt, door bijvoorbeeld te hard te springen. Hier hebben wij de oplossing tegen.

Bij verschillende winkels en webshops wordt er een Berg trampoline verkocht. Bij deze trampoline zit er een net om de trampoline heen. Mocht jouw kind verkeerd springen, of door de vette salto die die net heeft geleerd verkeerd terecht komen? Dan komt jouw kind nu niet buiten de trampoline!

Door het net dat eromheen zit is het veilig en nog steeds heel erg leuk. Deze netten zijn in alle vormen en hoogten verkrijgbaar, dus waar wacht je nog op?

Stoepkrijt

Naast de trampoline vinden kinderen stoepkrijt ook erg leuk. Iedereen heeft wel eens met stoepkrijt gespeeld vroeger. Of je ging er tekeningen mee maken op de stoep in alle verschillende kleuren, of je deed er speurtochten mee!

Touwtje springen

Een andere tip is om je kind wat touw te geven zodat hij of zij kan touwtje springen! Een erg sportieve bezigheid die gedaan kan worden met vrienden en vriendinnen. Zo hebben ze een leuke middag en kan je verschillende kunstjes oefenen!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *