Alle soorten Hot Wheels speelgoed voor de feestmaanden

Rond deze tijd is iedereen natuurlijk druk bezig met speelgoed aan te schaffen om de lieve kleine kinderen tijdens kerst en Sinterklaas weer mee te verrassen. Ben jij nog naarstig op zoek naar leuke speelgoedartikelen om te geven aan je kinderen? Wat dacht van je Hot Wheels?

Hot Wheels speelgoedartikelen

Iedereen houdt wel van dit soort speelgoed klassiekers! Deze collectie heeft alle leuke functies. Hot Wheels track sets zijn beroemd om: crash zones & stunts. Een echte klassieker is bijvoorbeeld de Hot Wheels City Snake Smasher. Dit artikel werd een aantal jaren geleden geïntroduceerd. Promotie kon niet uitblijven en Hot Wheels is meteen groot op de markt gekomen met dit product. Het heeft gewerkt, de Snake Smashers gingen als warme broodjes over de toonbank. Een groot succes dus, daarom zetten we hem hier nog eens in het zonnetje.

Hot Wheels Snake Smasher

Deze set wordt geleverd met 2 sporen van elk 9 cm lang, een lanceer onderdeel met 4 niveaus en handige koppelstukken. Het slangenlichaam is van fijn materiaal. Het voelt niet meteen goedkoop aan wat bij de oranje delen wel meer het geval is. De staart en slangenkop zien er buitengewoon indrukwekkend uit. En wil je het helemaal afmaken, kun je de bijgeleverde stickers plakken.

De auto die wordt bijgeleverd is de Golden Arrow racer, een fijn en snel autootje. Het is de bedoeling om met de Golden Arrow de kop van de slang eraf te racen. De staart van de slang is bepalend of dit je wel of niet gaat lukken. De staart gaat snel van links naar rechts en bepaalt zo of de auto door kan naar de kop. Wanneer dit gebeurt vliegt de kop eraf en win je. Gebeurt dit niet gaat de auto door naar rechts, het deel waar je de uitbreidingen op aan kunt sluiten. Zie ook het onderstaande filmpje:

 

Het leukste van deze set is dat deze makkelijk uit te breiden is. zo kun je een hele grote baan bouwen. Handige tip in deze set is het ophangsysteem. Je kunt het erg makkelijk opbergen en hangt zo niet snel in de weg.

Meer speelgoed van Hot Wheels?

Wil jij van de Snake Smasher en nog vele andere Hot Wheels speelgoedartikelen de prijzen vergelijken? Neem dan snel een kijkje op TikTakToys.nl, dé online prijsvergelijker voor alle soorten speelgoed. Laat je inspireren en haal zo voordelig mogelijk de leukste kerst- en Sinterklaascadeaus voor je kinderen in huis!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *