Bekende merken paraplus

Diverse merken duurzame en stevige paraplu’s

Een stevige paraplu is een fijne uitkomst wanneer je net in een stortbui loopt. Zo ben je optimaal beschermd tegen een nat pak en kom je overal droog aan. Er zijn diverse soorten en maten paraplu’s van verschillende merken. Een minimax paraplu is bijvoorbeeld een fijne opvouwbare paraplu die stormbestendig is en gemakkelijk in je tas past. Ook een Knirps paraplu is een goede accessoire om bij je te hebben. De paraplu’s van Knirps staan bekend om hun kwaliteit en om hun geavanceerde ontwerp.

Minimax paraplu in verschillende dessins

De opvouwbare paraplu’s van miniMAX® zijn in diverse prints en kleuren verkrijgbaar. De paraplu is driedelig en heeft een automatisch open en close-systeem. Het is een stevige en duurzame paraplu die lang meegaat.

Knirps paraplu voor ideale bescherming tegen regen

De kwaliteit, het gemak van het bedienen en het goede technologische ontwerp van de paraplu’s van Knirps® maken dat deze paraplu’s heel geschikt zijn om mee te nemen op reis of handig zijn voor het dagelijks gebruik. In de collectie van Knirps® vind je verschillen dessins en kleuren. Ook kun je kiezen tussen paraplu’s die automatisch open gaan of die je handmatig moet openen.

Diverse merken paraplu’s

Naast de paraplu’s van Knirps® en miniMAX®, zijn er nog verscheidene andere merken verkrijgbaar. Zo zijn de paraplu’s van Senz stormbestendig; deze hebben een extra groot doek en een steel gemaakt van glasvezel. Ook de paraplu’s van Fulton zijn erg geschikt tegen regenbuien. De grote en modieuze paraplu’s beschermen je tegen de regen en zien er ook nog eens stijlvol uit.

paraplu-8

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *