Bubbelbaden

Lekker in de warme zon genieten van een cool drankje terwijl de bubbels je lekker ontspannen.

Een bubbelbad is zoals het zegt een bad met bubbels, het is vaak verwarmd rond de temperaturen van 37/38 graden celsius. Bij dit soort bad wordt er gebruikt gemaakt van luchtbellen en waterstalen om te zorgen voor een ontspannend effect. Hierbij kan ook sfeerverlichting of muziek bij zitten.

Het kan zijn dat een bubbelbad vast staat op één plek en daar dus gebouwd is, maar er zijn ook opblaasbare bubbelbaden die u bijvoorbeeld wanneer het mooi weer is in uw achtertuin kan zetten.

Het onderhoud van een bubbelbad is niet al te ingewikkeld, het bad heeft meestal zelf al een filter, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van een actiefkoolfilter om al het zand, haar en bladeren uit het water te halen. Om het water zuiver te houden wordt er chloor gebruikt, dit zorgt er voor dat er geen bacteriën in het water zitten. De zuurgraad van het water moet altijd in de gaten gehouden worden, het water mag geen te hoog zuurgehalte hebben anders kan hier niemand in zitten zonder kans te hebben op verwondingen.

b151_1

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *