Cable Management

Apparaten zoals computers maken gebruik van internetkabels en andere soorten kabels en als die kabels los liggen is het niet mooi en kan het gevaarlijk zijn. Daarom bestaat er cable management.

Cable management zorgt er voor dat mensen niet over je prachtige Cat 6a kabel struikelen en om te zorgen dat het er mooi uit ziet gebruiken mensen vaak plinten of opberg plekken voor de cable management.

Cable Management kan met buizen waar de kabels doorheen lopen, met drempels en met veel meer opties. Deze opties kunnen soms meegegeven worden met het product wat je koopt of het is een aparte aankoop.

cable-541068_1280

Één van de simpelste en goedkoopste soorten van cable management is het gebruik van tie-wrap. Pak een kabel bundel en doe hier een tie-wrap om heen, werk dit een beetje weg en je cable management is klaar. Dit ziet er eigenlijk nog niet geweldig uit, het is praktisch weg gewerkt.

Wanneer je wilt dat het er goed uit ziet en het praktisch is kun je na gaan denken over buizen die over de kabels heen gaan, dit zorgt er voor dat het er netjes uit ziet en het niet in de weg ligt. Cable Management is heel handig  voor het gebruik op kantoor of een andere zakelijke ruimte, maar ook voor uw privé locaties.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *