De 5 beste woordspellen online

Speel jij ook graag woordspelletjes online of met vrienden? Dan is deze lijst met de 5 beste woordspelletjes online wat voor jou. Om jou te helpen de beste beslissing te maken wanneer het neerkomt op het downloaden van een nieuwe app of het spelen van een nieuw spelletje, hebben we hier alvast de 5 beste woordspelletjes op een rijtje gezet in samenwerking met woordenmety.nl.

Words with Friends

Words with Friends is een erg populaire app die zowel op Android als iOS gedownload kan worden. Words with Friends is een soort online versie van Scrabble die je zowel met je eigen vrienden als met mensen van over heel Belgie en Nederland kan spelen.

Net als bij Scrabble ga je bij Words with Friends moeten proberen om woorden neer te leggen met een zo hoog mogelijke woordwaarde. Je zal dan ook al snel woorden moeten gaan opzoeken die letters bevatten met een hoge puntenwaarde – denk bijvoorbeeld maar aan de letter Q. Om je te helpen kan je woordenlijsten met de letter Q raadplegen om zo meer punten te scoren met Words with Friends.

Ruzzle

Ruzzle is een erg populair spelletje dat je kan downloaden op zowel Android als iOS. Bij Ruzzle speel je tegen de computer, je vrienden of andere Ruzzle spelers die momenteel online zijn. Bij Ruzzle krijg je een raster met 16 letters. Deze letters ga je dan met elkaar moeten verbinden om een woord te vormen. Iedere letter heeft net als bij scrabble een letterwaarde. Het is dan ook een goed idee om woorden te maken met letters die een hoge letterwaarde hebben.

Wordfeud

Wordfeud is net zoals Wordfeud een spelletje waarbij je online tegen andere mensen een potje Scrabble speelt. Net zoals met Scrabble ga je hier letters met een bepaalde letterwaarde op het bord moeten neerleggen om zo punten te scoren. Ook bij Wordfeud heb je speciale vakjes waarmee je de waarde van je woord of letter kunt verdubbelen of zelfs verdrievoudigen.

Word On

Word On is een nederlands woordspel dat op zich erg lijkt op Scrabble en Wordfeud. Bij Word On ga je een zo waardevol woord moeten proberen neerleggen met de 7 letters die je op je balkje gedeeld hebt. Ieder balkje is daarnaast trouwens ook nog eens voorzien van speciale vakjes die dubbele of driedubbele letterwaardes kunnen uitdelen. Word On is een erg leuk spelletje voor mensen die graag Wordfeud of Words with Friends spelen maar klaar zijn voor wat anders.

Letris

Letris is een woordspel dat geïnspireerd werd door het spelletje tetris. Op je scherm krijg je blokjes met letters op die zien. Het is dan aan jou om razendsnel woorden te maken met deze letters om de blokjes te laten verdwijnen. Doe dit voordat het hele scherm gevuld is met blokjes want anders verlies je het spelletje!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *