De nieuwste role playing games voor de komende maanden

Nieuwe games in 2021

Je hebt vast wel meegekregen dat er afgelopen periode 2 nieuwe game-consoles zijn uitgebracht. De nieuwe Playstation 5 en de Xbox Series X. Deze zogenaamde “next-gen” consoles zijn enorm populair. Met het uitbrengen van deze 2 consoles zijn er weer veel kansen voor ontwikkelaars om nieuwe games uit te brengen en hun bestaande games nu nog mooier en beter te maken.

Een van de bekendste ontwikkelaars Ubisoft, heeft nu 2 nieuwe games. De eerste is al een poosje verkrijgbaar namelijk Assassins Creed Valhalla. In deze game speel je in een wereld van de Vikingen. Je bouwt je nederzettingen en wordt een groot heerser.

De tweede game van Ubisoft is Far Cry 6. De release date van Far Cry 6 is gewijzigd. Dit game zou ook in 2020 uitkomen maar door vertraging die opgelopen is zal deze game naar verwachting begin 2021 verkrijgbaar worden.

De nieuwe games.

Met nieuwe consoles komen natuurlijk nog meer nieuwe games. Gelukkig hebben beide de Playstation en de Xbox een handige functie waar je oude games nog steeds kunt spelen op je nieuwe console. Deze “backwards-compatibility” is een grote stap voorwaarts in de gamewereld. Zo hoef je niet opnieuw te beginnen omdat je het spel opnieuw moet aanschaffen. Verder is het voor de Xbox extra leuk omdat je echt nog de oude games kunt spelen die al jaren oud zijn. De PS5 heeft zijn eigen nieuwe games die alleen te spelen zijn op die console, zoals Gran Turismo Sport bijvoorbeeld. Ook Xbox heeft zo haar primeurs, zoals de Forza serie.  Je kunt nu in 8k je favoriete games spelen zoals Assassins Creed Valhalla en Far Cry 6. Beide games zijn te spelen of allebei de consoles.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *