De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een uitstekende topvloer welk geschikt is voor eigenlijk iedere ruimte. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer, kantoor of bedrijfsruimte, elke ruimte is geschikt voor deze elegante en toch voordelige afwerklaag voor op de vloer. Het kan vrijwel op elke ondergrond aangebracht worden en voorziet de ruimte van een strakke en naadloze vloer. Ook is een gietvloer uitermate geschikt om mee te combineren, bijvoorbeeld met met een mooi en milieubewust sedum dak of groen dak !

Een gietvloer geeft een enorm gevoel van ruimte

Toegegeven, er is een beetje lef voor nodig om voor een gietvloer te kiezen. We zien nog eigenlijk veel te weinig van deze prachtige vloeren in huis hoewel het toch meteen de toon zet in het interieur. Het is een strakke gladde vloer die in alle kleuren die je maar wenst te verkrijgen is en zo in elke inrichting en woonstijl past. Je zou met veel metaal en zwarte materialen een industriële look aan je interieur kunnen geven. Maar net zo makkelijk een rustiek landelijke sfeer, met meer crèmekleurige tinten en zachte kussenpartijen. Je tovert je bestaande leefruimte zo om in een prachtige coverfoto van een woonmagazine. De gietvloer, die UV-stabiel is en dus jarenlang mooi blijft, geeft je een heerlijk gevoel van ruimte aangezien deze naadloos wordt gelegd.

Gietvloeren zijn geschikt op bijna elke ondergrond
Een gietvloer is niet zomaar een vloer. Alles staat of valt met de kwaliteit van de materialen én de benodigde kennis van de (vak)mensen welke de vloer gaan leggen. Laat je gietvloer dan ook alleen leggen door ervaren en gedreven vaklui en gebruik enkel hoogwaardige materialen voor uiteindelijk het allerbeste resultaat. Over vrijwel alle ondervloeren kun je een gietvloer leggen mits de juiste en voorbewerking in acht word genomen!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *