Dit is hoe het registreren van uren nog makkelijker wordt gemaakt

Het registreren van uren kan best tijdrovend zijn en al helemaal als je dit niet alleen voor jezelf moet doen, maar ook voor de rest van jouw werknemers. Gelukkig zijn hier genoeg tips voor en is er zelfs software die je hierbij kan helpen. Dit zal de tijd significant besparen waardoor jij bezig kan gaan met andere dingen die jouw aandacht nodig hebben. In dit artikel lees je alles over de urenregistratie software!

Urenregistratie software

Urenregistratie software is een softwaretoepassing die de tijd registreert die werknemers aan verschillende taken besteden. Het wordt gebruikt door kleine bedrijven en grote ondernemingen, maar ook door freelancers en particulieren. Urenregistratie software kan je helpen jouw team beter te beheren, de vooruitgang van jouw werknemers te volgen en zelfs ervoor te zorgen dat je jouw klanten correct factureert. Bekijk hier ook de urenregistratiesoftware van AFAS!

Bulk tijd bewerken

Een manier om tijd te importeren is vanuit een spreadsheet. Als je jouw gegevens in een bestaande spreadsheet hebt en ze in uren wilt omzetten, kan dat. Dit is handig als je een programma zoals Google Sheets of Excel gebruikt en snel de aan projecten bestede tijd wilt omzetten in uren.

Importeren vanuit een prikklok maakt dit proces nog eenvoudiger. Veel bedrijven gebruiken klokken als onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden, maar houden niet elke minuut bij die werknemers daaraan besteden. Als dat klinkt als jouw bedrijf, dan zal het importeren vanuit een van deze klokken je veel tijd besparen!

Snelle taken

Snelle taken zijn supersnel. Snelle taken kunnen worden aangemaakt door te tikken op het klokpictogram in de rechterbovenhoek van het startscherm of in jouw agenda.

Snelle taken zijn beschikbaar op zowel de webapp als de mobiele apps. Ze zijn een geweldige manier om een kleine hoeveelheid tijd in beslag te nemen wanneer je iets in jouw agenda wilt laten verschijnen zonder dat je een heel project, taak of evenement hoeft aan te maken.

Dagelijkse e-mail herinneringen

Als je van e-mail reminders houdt, hebben we een paar opties voor je. Je kunt dagelijkse of wekelijkse herinneringen instellen die op een bepaald tijdstip naar jezelf (of jouw hele team) worden gestuurd. Je kunt ze ook op een terugkerende basis plannen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *