Dit worden de vakantiebestemmingen voor 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming? Ieder jaar zijn er verschillende plaatsen die hoog op het lijstje staan. Ook zijn er verschillende bestemmingen die hoog aangeprezen zijn door reisorganisaties. Op deze manier kun jij te allen tijde de beste vakantiebestemming voor jouw volgende reis vinden en weet je ook direct wat je hiervan kunt verwachten. Maar wat zijn dan dé vakantiebestemmingen voor 2023? Hieronder lees je welke vakanties niet op jouw lijstje mogen ontbreken.

 

Canarische Eilanden bieden veel bezienswaardigheden

De Canarische Eilanden zijn al jaren in trek. Ook in 2023 is het een van de vakantiebestemmingen die niet op jouw lijstje mag ontbreken. De populariteit komt mede door de korte vliegduur. Binnen 4 uur vliegen ben je namelijk al op een van de eilanden. Je gaat hier voornamelijk heen voor een strandvakantie, maar kunt ook genieten van meerdere uitgaansgelegenheden en culturele bezienswaardigheden. Jij hoeft alleen nog maar te bepalen welk eiland jouw volgende vakantiebestemming wordt. Dus ga jij naar Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, Fuerteventura of Tenerife?

 

Zeilen naar Lefkas met veel vrijheden

Op zeilvakantie naar Lefkas mag voor 2023 ook niet ontbreken. Lefkas heeft van zichzelf al een groot aantal bezienswaardigheden en je kunt ook genieten van de rust op het strand. Hier een zeilvakantie van maken kan ervoor zorgen dat je een unieke ervaring krijgt en onderweg ook nog veel vrijheid krijgt. Je kunt er immers ook voor kiezen om tussendoor ergens aan te meren, waardoor je nog meer landen en steden kunt ontdekken. Daarbij hoef je je ook geen zorgen meer te maken om een hotel of andere slaapplaats, deze heb je immers al! Je krijgt een vakantie om nooit meer te vergeten voor het gehele gezin.

 

Kies voor de Spaanse eilanden

Als laatste kun je nog kijken naar de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca of Menorca. Veel Nederlandse vakantiegangers zijn hier al naartoe geweest en dat is niet voor niets! De korte vliegtijd zorgt ervoor dat je binnen enkele uren al kunt genieten van het strand, de sfeer en de bezienswaardigheden. De prachtige stranden en natuur geven voor ieder wat wils en je kunt de vakantie helemaal aanpassen aan de gezinsleden. Ieder eiland heeft daarbij ook zijn eigen pluspunten, waardoor je voor meerdere vakanties kunt kiezen in 2023.

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *