Een huis laten bouwen

Een huis laten bouwen is echt iets van deze tijd. Gezien de vele fiscale voordelen die het laten bouwen oplevert en de vrijheid in het ontwerp is het erg aantrekkelijk om een nieuw huis te bouwen. U kunt zelf kiezen of u een groot of klein huis bouwen wilt en vaak ook hoe het huis er uit ziet. Ook kan je de keuze maken of je kunststof of toch houten schuifpui wil hebben.

klein-huis-muur

Er zijn echter veel verschillende typen en soorten woningen. Hieronder een opsomming van enkele types die kunnen dienen als inspiratie.

Beaujolais
Een zeer ruime woning met geen ingewikkelde architectuur. Dit zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte en door het ontbreken van schuine wanden op de eerste verdieping kunt u ook hier profiteren van de ruimte.

Bordeaux
Dit statige ontwerp biedt ontzettend veel ruimte om de begane grond. Mede daardoor komt het vaak voor dat hier een slaapkamer wordt gerealiseerd. Ook voor een kantoor aan huis is dit huisontwerp uitermate geschikt.

Rousillon
Dit landelijke ontwerp biedt naast luxe ook veel ruimte. De architectuur van dit type woning zorgt er voor dat deze zeer goed tot z’n recht komt in de natuur.

Gascogne
Haal Frankrijk wat dichterbij met dit Franse woningtype. De eenvoud van de architectuur zorgt er voor dat ruimte geen enkel probleem vormt. Het spitse dak zorgt voor voldoende ruimte op de eerste verdieping en een ruimtelijke zolder laag waar een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *