Een wellness-oord maken van je badkamer

Een badkamer wordt op sommige momenten druk bezocht, bijvoorbeeld in de ochtend, als alle gezinsleden zijn opgestaan. Op andere momenten kun je de badkamer voor een tijdje helemaal voor jezelf hebben. Bijvoorbeeld in het weekend, als je even wilt bijkomen van een drukke werkweek. Gun jezelf een beetje ontspanning en maak een wellness-oord van je badkamer.

 

Een bad met bubbels

Baden zijn er in alle soorten en maken. Ga je je badkamer verbouwen in Rotterdam en heb je voldoende ruimte? Denk dan eens na over een vrijstaand bad. Voor een echte wellnessbeleving kies je voor een whirlpool die voorzien is van verschillende spuitmonden, zodat je het water kunt laten bubbelen. Dit type baden is niet alleen verkrijgbaar als losstaande baden. Ook als je daar geen ruimte hebt, kun je gewoon langs de muur een bubbelbad installeren.

 

Douche met infrarood

Heb je een sportief gezin, dan zal de douche regelmatig gebruikt worden. Om je spieren extra te laten ontspannen tijdens het nemen van een warme douche, kies je voor een inloopdouche waar je een infraroodlamp in installeert. De directe, warme infraroodlampen zorgen voor het ultieme wellnessgevoel. Er zijn verschillende modellen, met panelen die in de muur of het plafond ingebouwd worden of waarbij de infraroodlamp op het douchepaneel zit. Deze complete panelen zijn bovendien vaak voorzien van extra’s zoals jets voor een massagestraal of een neveldouche.

 

Ingebouwd muzieksysteem

Als je toch de badkamer gaat verbouwen, neem dan direct de optie voor het inbouwen van een muziekinstallatie mee. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar die speciaal geschikt zijn voor het gebruik op de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor inbouw van speakertjes in het verlaagd plafond, zodat je via de internetverbinding van het audiostysteem altijd je favoriete muziek op de achtergrond hebt als je in de badkamer bent. Met een paar dimbare spotjes die je ook in het plafond installeert, heb je daarnaast de juiste sfeer te pakken als je geniet van een wellnessmoment in de badkamer.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *