Goed geregelde vakantie in het caribisch gebied

Een heerlijke vakantie! Anders kan ik het niet omschrijven. Het was een tijd geleden dat ik gevlogen had. Afgelopen vakantie ging ik voor het eerst naar een bestemming buiten Europa. Mijn vakantie ging richting de Caraïben. Een geweldige rondreis door Suriname, om vervolgens naar Curaçao te gaan en Aruba. Het was behoorlijk spannend zo’n lange vlucht. Ik moet toegeven dat ik niet zo van vliegen houd. Ik heb er geen hekel aan, maar om nou bijna veertien uur in het vliegtuig te zien; dat was me een beetje veel. Desalniettemin overtuigde mijn vriendin mij ervan en ondernam ik de lange vlucht: gelukkig kon ik zo nu en dan haar hand vasthouden.

Rondreis door Suriname

Wij gingen dus eerst naar Suriname om aldaar onze rondreis te beginnen. Het eilandhoppen op de ABC-eilanden kwam daarna. We kwamen aan in Paramaribo gingen richting ons hotel. Wat is het een geweldig mooi land, dat zag ik meteen toen we nog in het vliegtuig zaten. De hemel was strakblauw en ik kon naar beneden kijken (gelukkig heb ik geen hoogtevrees!). We trokken twee weken door Suriname en bezochten het regenwoud. Het was echt geweldig! Na de rondreis lagen we nog twee dagen lekker aan het strand. Dat was zeker nodig om lekker te ontspannen.

Eilandhoppen op de ABC-eilanden

We hadden nog een week en vlogen naar Curaçao. De mensen daar zijn zo lekker rustig. We hadden totaal geen stress en het weer zat elke dag mee. De week op de eilanden was zeer relaxt. Dat was natuurlijk ook de bedoeling. In de avonden gingen we naar de restaurants en kroegjes om leuke avonden te hebben. Hier en daar speelden een livebandje. We waren compleet in onze nopjes! Ook de laatste dagen die we op Aruba doorbrachten waren heerlijk. Ik was dan niet zo blij om dat lange eind te vliegen, maar het was het zeker allemaal waard! Onze vakantie was geweldig geregeld door ABC Travel en we hebben onwijs kunnen genieten.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *