Handige tips voor het schoonmaken van je drinkfles

Wij bieden fantastische drinkflessen aan die een perfect relatiegeschenk vormen. Het is wel belangrijk om deze drinkflessen ook schoon te houden. Wil je een drinkfles bedrukken en schenken aan je relaties, stuur ze dan ook deze schoonmaaktips mee. Zo kan er optimaal en langdurig van jouw geschenk genoten worden.

 

  1. Was jouw drinkfles bij voorkeur altijd met de hand en doe deze niet in de vaatwasser. De meeste drinkflessen kunnen wel in de vaatwasser, maar het is niet altijd even bevorderlijk voor het behouden van de kwaliteit van de drinkfles. Ook kan de vaatwasser wat plekjes overslaan waardoor de drinkfles niet volledig schoon wordt.

Maak zelf een klein sopje met warm water en gebruik een langwerpige afwasborstel. Neem elk hoekje goed mee en spoel de drinkfles af met lauw tot koud water.

 

  1. Wil je jouw drinkfles wat grondiger schoonmaken? Maak dan een sopje van warm water met wat soda. Het is aan te raden om dit één keer per maand te doen, vooral als je de drinkfles regelmatig gebruikt. Doe het sopje van warm water en soda in de drinkfles, sluit deze goed af en schud deze flink heen en weer. Laat dit een half uur tot een uur goed inwerken en was deze daarna af met koud water.

 

  1. Zit er aangekoekte koffie-en theeresten in jouw drinkfles? Check naast het onderstuk ook de deksel goed. Hier kunnen ook altijd nog wat aangekoekte restjes zitten. Maak wederom het water en soda sopje, laat jouw drinkfles hierin weken. In plaats van het met water af te spoelen, spoel je het deze keer eerst af met wat azijn. Dit neemt ook de laatste restjes mee.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *