Het grootste voordeel van een tweedehands playstation

Het nieuwste van het nieuwste hebben is niet voor iedereen weggelegd. Om de zoveel tijd komt er weer een nieuwe playstation uit waarvoor de hoofdprijs wordt gevraagd. Begrijpelijk dat je hier niet in mee gaat. Daarom hebben wij hieronder een aantal voordelen onder elkaar gezet voor het kopen van een tweedehands playstation 4 

De prijs

Zoals eerder benoemd is de aanschaf van de nieuwe playstation een dure aankoop. De nieuwprijs van een playstation 5 ligt rond de 500€. Dit is wanneer je ook daadwerkelijk in staat bent om deze te kunnen kopen bij een van de retailers. De ps5 is overal uitverkocht en gaan ze al gauw voor 800-900€ de deur uit. Daarom is het kopen van een tweedehands playstation 4 nog niet zo’n slecht idee. Hier betaal je gemiddeld tussen de 250-300€ voor en zijn deze vaak nog te verkrijgen met garantie erop. Dit is wel natuurlijk wanneer deze wordt aangeschaft bij een erkende verkoper. Op marktplaats heb je deze garantie uiteraard niet. Ook is de ps4 controller makkelijk te verkrijgen mocht je niet op zoek zijn naar een nieuwe console en enkel op zoek zijn naar een nieuwe controller.

Aanschaf

Zeker in de tijd van corona wordt er veel tijd thuis besteed. Bij het kopen van een tweedehands playstation 4 heb je direct beschikking tot de console. Wie weet wanneer de playstation 5 weer een nieuwe voorraad krijgt. Geen lange levertijden en direct kunnen gamen. Niet alleen de console is goedkoper, ook de aanschaf van games is beduidend lager. Een nieuwe game betaal je gemiddeld 60€ voor en zijn dat kosten die nog boven op de aanschaf komen. Kies er dan ook voor om hier kosten op te besparen en koop deze tweedehands. Maak hier dan ook de afweging om dit te kopen bij een erkende verkoper of via een platform als marktplaats. Wij raden in ieder geval aan om dit bij een erkende verkoper te doen. Deze hebben de volgende voordelen:

  • Voorraad direct beschikbaar
  • Mankementen worden aangegeven bij de verkoop
  • Bieden garantie aan 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *