Hoe werkt een schroeffundering?

Om te weten wat u het beste kunt doen met uw fundament en uw schroefpalen is hier een tekst om u te helpen hoe deze speciale schroeven werken. In dit artikel benoem ik de onderdelen van de schroef en hun functie. Wij hopen dat u wat heeft aan deze informatie.

Deel A: Buisprofielen

Deze positioneren de schroeven nauwkeurig voor u in uw fundament. De schroeven blijven gegarandeerd loodrecht in het fundament staan. Twijfelt u aan de kwaliteit van de schroeven zal u ook een stalen hart kunnen maken voor extra stevigheid. Grote profiel diameter zorgt ervoor dat elke soort flensplaten aan het fundament bevestigd kunnen worden.

Deel B: Fundamenthuis

Dit zorgt voor de geleiding van de schroeven. Dit wordt door middel van een bepaald systeem op de juiste positie geplaatst. Welke plaats de juiste positie is wordt nauwkeurig berekent.

Deel C: Hard en scherphoekig granulaat split

Dit zorgt voor een optimale stevigheid en stabiliteit van de gekozen fundamentele constructie.

Deel D: Bodem

Dit onderdeel zorgt ervoor dat de schroeven stabiel in de bodem en in de grond gezet kunnen worden. Het heeft als effect dat u niet onnodig een bodem of een stuk grond moet bewerken op de desbetreffende schroeven vakkundig te kunnen plaatsen.

Deel E: Schroefpuntfundament

Dit is het sterkste onderdeel van de hele schroefpaal. Met dit onderdeel kunt u de schroef stevig in het fundament draaien. Maken de schroefpalen uw fundament niet sterk genoeg kunt u kiezen voor een staalconstructie of het bouwen van een stalen hart, waarop het fundament zo kunnen rusten.

05-11-650x385

Wij hopen dat u door middel van onze tekst duidelijk beeld hebt hoe het schroeffundament werkt. Wij zijn niet ingang op de technische werking van het product. Wij zijn meer op de onderdelen van schroefpalen ingaan en wat hun desbetreffende functie is. Wij hopen dat u ons artikel leuk vond om te lezen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *