Picture Skikleding aanschaffen voor de wintersport

Elk jaar gaan bijna een miljoen Nederlanders op wintersport naar Oostenrijk, Frankrijk en zelfs de Rocky Mountains of Whistler. Deze enorme hoeveelheid wintersporters zullen natuurlijk ook met goede ski kleding op vakantie willen gaan! Skiën zonder de juiste outfit is immers geen pretje. In dit artikel kijken we dan ook naar een merk dat bekend staat om haar hoge kwaliteit en duurzaamheid. Namelijk Picture Skikleding.

Wat is Picture Skikleding?

Picture is een Frans merk dat zich richt op kleding voor wintersport. Hierbij kun je denken aan winterjassen, skibroeken, snowboardkleding, maar ook aan petten en ondershirts. Deze producten zijn bij Picture verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Het Franse merk werd in 2008 opgericht door drie snowboard vrienden die op zoek waren naar een manier om organische kleding te produceren. Met het oog op duurzaamheid en duurzaamheid gericht op ecodesign, werd de kleding ontworpen en binnen de kortste keren was het merk bekend in heel Europa. Picture kleding in Nederland is verkrijgbaar bij de meeste outdoor sportwinkels en natuurlijk via verscheidene webshops. Het merk is relatief goedkoop als je jezelf bedenkt dat het in de categorie luxe organische sportkleding behoort. De Picture organic ski jas is op dit moment het meest populaire product van dit merk en deze wordt voornamelijk online verkocht.

Wat heb ik nodig wanneer ik ga skiën?

Als je op wintersport gaat heb je een aantal producten nodig. Wanneer het je eerste wintersport is kan het moeilijk zijn om te kiezen uit de verscheidene producten van Picture Ski kleding. Het eerste jaar wintersport is een jaar waarbij je veel spullen nodig hebt. Wel wordt afgeraden om direct al eigen skischoenen en ski’s te kopen. Tegen een lage vergoeding kun je deze materialen namelijk gemakkelijk huren op de skilocatie. Hierbij heb je niet de hoge aanschafkosten van nieuwe ski’s, maar ben je toch verzekerd van kwaliteit. Het is dan ook een goed idee om gebruik te maken van deze huurski’s. Mocht de wintersport namelijk tegenvallen, dan heb je in ieder geval geen dure eigen ski’s.

Picture Skikleding, dit heb je direct nodig

Het is belangrijk om goede skikleding aan te schaffen. Hierbij gebruik je bijvoorbeeld Picture Ski kleding zoals een winterjas, skibroek en ondershirt. Het is belangrijk dat je deze kleding goed past en kijkt naar wat de voordelen van elk product zijn. Sommige jassen zijn meer gemaakt voor wandelingen door de sneeuw, anderen zijn gemaakt voor snowboarden of skiën. Verder heb je ook kleding die is gemaakt voor warmtebehoud over langere perioden. De Picture ski kleding biedt een breed aanbod aan kleding en het is dan ook belangrijk om de juiste keuze te maken. Let hierbij op dat je een product koopt dat winddicht is, bestand is tegen vallen en natuurlijk warm is. Het is niet nodig om direct voor een alpine jas te gaan die eigenlijk gemaakt is voor mensen die langdurig in de sneeuw zullen verblijven. Mits dit het geval is, hoef je deze super jassen niet direct aan te schaffen.

picture skikleding

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *