Wat is pinkgellac?

Pinkgellac is een soort lichtgewicht gellak met roze tint. Gellac heeft een langdurige werking en is gemakkelijk aan te brengen op je nagel. Deze nagellak blijft 14 dagen tot een maand zitten. Het aanbrengen van gellac vereist een gellak lamp voor het uitharden. Dit proces duurt 30 tot 45 minuten. Bovendien is het verwijderingsproces ook eenvoudig. Met aceton verwijder je het binnen 10 minuten. Deze nagelbehandeling is ideaal voor diegenen die gezondere nagels willen hebben. Het helpt je om de zwakke nagels te versterken. Het bevordert ook de groei van je nagel. Door gellac aan te brengen zien je nagels er gezond en glanzend uit.

Het proces van het aanbrengen van gellac

Wanneer je besluit gellac op je nagel aan te brengen, kunt je naar je therapeut gaan. Allereerst verwijdert ze de bestaande gellak of nailart met gellak remover. De therapeut zorgt ervoor dat je nagels schoon en klaar zijn voor de behandeling. Ze kan je nagel vijlen en je nagelriemen netjes maken. Zodra de nagels goed zijn voorbereid, brengt de therapeut een basislaag aan om je nagel uit te drogen. Vervolgens brengt ze een dun laagje gellac aan en hardt deze uit onder UV-licht. Ze brengt ook de topcoat aan en hardt deze een minuut uit onder een UV-lamp. Als laatste brengt de therapeut de reiniger aan om het residu te verwijderen. Aan de andere kant worden dezelfde behandelingen gedaan. Het resultaat is dat je mooie en glanzende nagels krijgt.

Tips om Gellac te gebruiken

Gellac-nagelbehandeling is mogelijk niet geschikt voor alle vrouwen. Als je een schimmelinfectie op je nagels hebt, kun je beter geen gellac-manicure nemen. Trouwens, als je open wonden rond je vingers hebt, moet je deze nagelbehandeling niet doen. Voordat je de gellac aanbrengt, kun je met je therapeut overleggen om de juiste kleurtint te vinden. Deze behandeling kan langer duren dan een gewone polijstbehandeling. Het is omdat gellac moet worden uitgehard door UV-licht. Deze nagellak droogt dus niet meteen op. Daarnaast worden er meerdere lagen op je nagels aangebracht: base coat, tweede laag en top coat. Je kunt kiezen voor bleke kleuren zoals roze om een ​​natuurlijke nagellook te krijgen. Om een ​​glamoureuze look te krijgen, kun je ervoor kiezen om levendige kleuren te gebruiken. De keuze van de gellac die je gaat gebruiken, hangt dus volledig af van je voorkeur en stemming.

Is Gellac veilig en duurzaam?

Gellac is veilig, zelfs ondanks dat het de toepassing UV-licht nodig heeft om de gellak uit te harden. De gebruikte UV-dosis is laag en je nagels en huid worden korte tijd blootgesteld aan UV-licht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van deze behandeling. Het zal geen huidkanker veroorzaken. Gellac-manicure is ook duurzaam omdat het 14 dagen kan blijven. Elke persoon kan echter verschillende resultaten hebben, omdat dit afhangt van de nagelgroei. Maar toch, deze gellak is behoorlijk stevig, zelfs als je je handen gebruikt voor wassen, schoonmaken en dagelijkse activiteiten. Wanneer je scheurtjes in je gellak vindt, kun je ervoor kiezen om gellac te verwijderen met gellac remover. Daarna kun je een nieuwe gellac-manicure krijgen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *