Welke verschillende aanstekers zijn er?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om een aansteker als relatiegeschenk weg te willen geven zal je nog de keuze moeten maken tussen de verschillende aanstekers die je zou kunnen kiezen. De keuze in het segment van de aanstekers is reuze. Daarom staan er in deze blog een aantal soorten aanstekers op een rij die bijzonder zijn om te geven.

Djeep aanstekers

Al tientallen jaren worden Djeep aanstekers gezien als een van de meest populaire aanstekers die er te krijgen zijn. Deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Djeep aanstekers uitzoeken is dan ook niet iets dat je even in een minuutje gedaan zal hebben. Een Djeep aansteker leent zich er prima voor om bedrukt te worden, waardoor je hem in zijn geheel zou kunnen personaliseren.

Bic aanstekers

Een van de meest bekende merken op het gebied van de wegwerpaanstekers is toch wel het merk BIC. BIC aanstekers zijn te koop in alle mogelijke kleuren of kleurcombinaties. Bic is een topmerk als het gaat om aanstekers en de oorsprong van dit merk ligt in Frankrijk. Bij een BIC aansteker heb je er altijd wel eentje die bij je wensen past.

Zippo aanstekers

Een Zippo aansteker is een van de meest duurzame aanstekers die je maar kunt krijgen. Vanuit het merk wordt een levenslange garantie gegeven op de aansteker. Deze zijn te hervullen en het lontje is te vervangen, hierdoor kan je er een leven lang mee doen. Een leuk cadeau dat lang zal blijven bestaan.

Elektrische aanstekers

Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of je kan het krijgen. Zo is er ook een elektrische aansteker op de markt gebracht die je vaak via een USB-poort op kan laden. Zo zou je dus vrijwel overal je aansteker op kunnen laden. Een erg leuk en origineel item om cadeau te geven.

Goedkope aanstekers

Als je een grote oplage met aanstekers wil bestellen m massaal uit te delen dan zijn de goedkope aanstekers het best om te kiezen. Dit gaat vaak om wegwerpaanstekers, maar deze zijn nog altijd een behoorlijke tijd te gebruiken.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *